Szolgáltatások

Amiben segíteni tudunk

 

Személybiztosítás

Élet- és egészségbiztosítások- széleskörű megoldások az Ön igényeire. Minden élethelyzetre. Életbiztosítás, nyugdíjbiztosítás és balesetbiztosítás. Bármi jönne közbe.

 

Kötelezőbiztosítás és Casco

Gépjármű-biztosítás most még egyszerűbben. Kösse meg kötelezőjét a világ egyik vezető biztosítójánál. Casco fedezetekkel induló gépjármű-biztosítás, amely később kötelező fedezettel bővíthető.

 

Kis és középvállalati biztosítás

Rugalmasan alakítható fedezeteket tartalmaz. A vállalkozás vagyonbiztosításával együtt a tevékenységi köréhez kapcsolódó szakmai felelősségbiztosítást is megkötheti.

 

Utasbiztosítás

Nyaralásra, sportolásra, tanulásra, munkavégzésre. Pótdíj megfizetésével akár az egész világra. Utazás előtt akár 2 órával is megköthető online.

 

Építés alatti házak biztosítása

Építés, felújítás, korszerűsítés esetére. Lakóházak, családi házak, kisvállalkozó telephelyek építésére, felújítására szóló fedezetek.

 

Szakmai felelősségbiztosítás

Biztosítsa tevékenységét szakmai felelősségbiztosításainkkal. Orvosok, ügyvédek, szállsáhely szolgáltatók, könyvelők, személy és vagyonvédelmi tevékenyésgek biztosítása.

 

Nyugdíjpénztár

Az önkéntes nyugdíjpénztári megtakarítás hozamai a hosszú távú öngondoskodás elősegítése érdekében mentesülnek a kamatadó megfizetése alól.

 

Egészségpénztár

Az egészségpénztárral kapcsolatban álló szolgáltatók nagy részénél egyedi akciók és árkedvezmények várják az egészségpénztári tagokat.